(recept
si oblíbilo 83 návštěvníků)
CALZONI AL FORNO-kapsy z trouby-rychlovka bez kynuti!
Potřebné ingredience
TESTO-500 gr hladka mouka * 250 gr vlazne mleko * 30 gr drozdi * 30 gr cukr * 125 gr masla * 1 lzicka soli *** NAPLN-200 gr sunka * 200 gr mozzarella (nebo jiny mekci syr) * vajicko na potreni
Postup přípravy
Do misy s moukou vmichame mleko,ve kterem jsme rozpustili drozdi s cukrem.Pridame zmekle maslo nakrajene na kousky,sul a vypracujeme hladke testo.Hned po zpracovani vyvalime na 1/2 cm vysoky plat a vykrajujeme kolecka o prumeru asi 15 cm.Na kazde dame napln-platek sunky a platek syra.Prehneme na pul a dobre primackneme kraje k sobe.Potreme rozslehanym vajickem a peceme na 180 ° asi 30 min.
Napln muzeme menit dle chuti-ruzne druhy salamu,syru....Tohle je neapolsky recept.Opravdu moc dobry a rychly!!
Napln muzeme menit dle chuti-ruzne druhy salamu,syru....Tohle je neapolsky recept.Opravdu moc dobry a rychly!!
smichame vsechny suroviny
vypracujeme hladke testo.s pomocnikem to jde lip!:-))
naplnime a prehneme a dobre spojime kraje
dame na plech,pomazeme rozslehanym vajickem a sup do trouby na 180 ° asi na 30 min
prave upecene!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mata3636
(upraveno)
30. 8. 2015, 12:27
Ninouš
(upraveno)
11. 8. 2015, 8:56
Díky,zítra zkusím jako svačinu na Pohádkovou rezervaci Bude změna místo sendvičů a v teple to chvilku vydrźí.
Ninouš
(upraveno)
30. 8. 2015, 9:04
@Ninouš
Tak jsem je upekla a měly velký úspěch.Do některých jsem dala i nivu a super . S těste se výborně pracovalo a bylo hned hotové. Udělal to za mě robot. Díky moc za recept-ukládám
Aluch
(upraveno)
11. 8. 2015, 13:54
Děkuji za recept. Někdy ráda vyzkouším. Neodolala jsem: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4733665
mirri 76
(upraveno)
12. 8. 2015, 7:56
@Aluch
Tak ty se povedly!
P.A.V.L.A
(upraveno)
8. 8. 2015, 16:49
novackova
(upraveno)
8. 8. 2015, 15:33
anaba
(upraveno)
8. 8. 2015, 10:56
náhodou jsem na recept natrefila a co nejdříve vyzkouším..
krišon
(upraveno)
8. 8. 2015, 11:52
@anaba
Dobře ti radím, nedělej to, neudržíš se .... a je po dietě....dělám s čerstvým sýrem, do kterého vmíchám bylinky a zavinu do kousku šunky nebo anglické ....a vypadá to tak, že si řeknu, dám si jednu... dvě....tři ...jo a sypu semínkama ...
mirri 76
(upraveno)
11. 8. 2015, 7:44
@krišon
s cerstvym syrem jsem je jeste nedelala...Az bude trochu chladneji,vyzkousim i ja..
ZPet
(upraveno)
16. 9. 2011, 19:53
s těstem se skvěle pracuje , moc dobré , je to rychlovka, určitě jsme nedělali naposledy
mirri 76
(upraveno)
23. 9. 2011, 14:20
@ZPet
Petro,ja mam tyhle kapsy taky rada,je to rychle a clovek se s tim testem nepapla.
smartinka
(upraveno)
14. 3. 2011, 20:11
Miri, opět úspěch to byl plný - sem s dalšími italskými recepty
mirri 76
(upraveno)
15. 3. 2011, 21:53
@smartinka
Jee,Martino,tak to jsem rada,ze i dalsi receptik se povedl a chutnal! Budu se snazit co nejdriv zase neco pridat...
taba
(upraveno)
1. 1. 2011, 19:19
udělám je zítra k večeři
mirri 76
(upraveno)
2. 1. 2011, 22:15
@taba
tak snad chutnaly..
Zdenulinka
(upraveno)
25. 5. 2010, 10:20
Vypadá to výborně , jen jsem se chtěla zeptat, kolik je z této dávky asi kousků? Díky Zdenka
mirri 76
(upraveno)
25. 5. 2010, 12:31
@Zdenulinka
Zdeni,vykrajovala jsem hrnkem a bylo z toho kolem 20 kousku... a jsou opravdu dobre!! Mirka
pavlíkmacík
(upraveno)
22. 5. 2010, 22:39
to neznám, už jsem šupla do oblíbených ..to určitě vyzkouším ...Miri, díky za inspiraci
mirri 76
(upraveno)
23. 5. 2010, 22:23
@pavlíkmacík
Pavli,doufam,ze budou chutnat!
thulac
(upraveno)
13. 5. 2010, 16:36
Výborné
mirri 76
(upraveno)
14. 5. 2010, 11:52
@thulac
Tesi me,ze chutnaji!
renus.m
(upraveno)
27. 4. 2010, 15:46
V sobotu jsem je pekla... a nezbyla na ráno ani jedna... Tak dneska jdu na větší dávku.Díky za výborný recept....
mirri 76
(upraveno)
28. 4. 2010, 8:54
@renus.m
neni zac.......
brzdule
(upraveno)
12. 4. 2010, 9:55
jsou výborné, s těstem se dobře pracuje, nelepí, vyhovuje mi, že je bez kynutí, fakt rychlovka,plnila jsem zauzenou šunkou a uzeným eidamem, mňamka . Chválím
mirri 76
(upraveno)
12. 4. 2010, 11:49
@brzdule
Martino,tak to jsem rada!! Na tom teste je opravdu skvele,ze se da krasne vyvalet a hned se pece!!
Zdenikv
(upraveno)
11. 4. 2010, 18:16
Byly výborné, díky za recept, určitě jsme je nedělala naposled. Výborné byly i ve variantě s mozarelou a klobáskou, příště vyzkouším s nivou. Těsto je super, nelepí se, prostě skvělý recept.
mirri 76
(upraveno)
11. 4. 2010, 18:06
@Zdenikv
Zdeni,jsem rada,ze jste vyzkouseli a chutnaly!!
Ilonáček
(upraveno)
8. 4. 2010, 19:03
1371963
(upraveno)
8. 4. 2010, 14:41
Vypadá to moc dobře,určitě vyzkouším,paráda,že je to bez kynutí
mirri 76
(upraveno)
8. 4. 2010, 14:47
@1371963
Jani zkuste!Ja je prave dopekla a uz nejsou,jen se po nich zaprasilo.... A behem chvilicky je to pripravene...